Eigen fish spa starten

U denkt eraan om een eigen Fish Spa te starten, uw faciliteiten uit te breiden met een foot spa in uw salon, hotel of sauna, Vraag ons naar de mogelijkheden!
Fish Spa Happy Feet levert speciaal voor middelgrote en kleinere welness centra, pedicure,en schoonheidssalons een geheel compleet pakket inclusief nazorg en begeleiding.
Daarbij wordt het gehele traject voor u verzorgd: van installatie en instructie op locatie tot aan de levering van de vissen en het opstarten van de waterkwaliteit. 

De Spa kan in elke kleur gemaakt worden zodat de Spa helemaal bij uw interieur past.
Ook voor afwijkende maten lopen wij niet weg. Samen met de klant bepalen we wat er bij u in de zaak kan worden geplaatst.

Garra Rufa vissen bestellen

Fish Spa Happy Feet is leverancier van originele Turkse (Kangal) Garra Rufa vissen. Wij beschikken over een constante voorraad Garra Rufa vissen. Onder streng toezicht worden alle Garra Rufa vissen regelmatig gecontroleerd en beoordeeld op een perfecte gezondheid. Hiermee garandeert Fish Spa Happy Feet alleen Garra Rufa vissen van de beste kwaliteit.

Zowel particulieren en bedrijven kunnen een bestelling van Garra Rufa vissen plaatsen. De Garra Rufa vissen zijn vanaf 50 stuks verkrijgbaar en kunnen in de salon worden opgehaald. Bezorging door onze eigen koeriersdienst is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs.

De prijs van de Garra Rufa vissen is vanaf, € 1.85 per stuk.(ex btw)
Minimale afnamen 50 stuks.
Dit zijn Garra Rufa vissen van +/- 3,5 tot 4 cm

Mocht u interesse hebben om uw eigen Fish Spa te starten of u wilt meer informatie,
neem dan contact met ons op.

contact

Urkhovenseweg 43
5641 KB Eindhoven
Tel: 06-45288556

FacebookTwitterG+

Openingstijden

Maandag - Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag - 10:00 tot 20:00
Zaterdag - 10:00 tot 16:00
Zondag - Gesloten
Behandeling alleen op afspraak

vind ons op Facebook